Cristina Ristorante & Pizzeria w Zakopanem

Obserwuj nasz blog

Bądź na bieżąco ze wszystkimi wydarzeniami oraz aktualnościami z naszej restauracji i pizzerii w Zakopanem.

Czy wiesz, że…

Czy wiesz, że… Ciasto z którego powstaje nasza pizza poddawane jest długiemu procesowi wyrastania i dojrzewania – minimum 24 godziny, dzięki czemu jest lekka i chrupiąca. Nasza pizza powstaje w oryginalnym piecu pizzowym z Modeny – opalanym drewnem. Do produkcji – przygotowywania pizzy używamy tylko oryginalnych i najlepszych produktów włoskich:…
— więcej

Kurek czerwony na weekend

Ryba to doskonały pomysł na weekendowy obiad, dlatego też przygotowaliśmy dla Państwa wyśmienite danie z Kurkiem Czerwonym. Ta niezwykła ryba o wyjątkowym kolorze i smaku stała się specjalnością w naszym menu weekendowym. Serdecznie polecamy! MENU NA WEEKEND Kurek czerwony / warzywa / czarna soczewica Linguine / langustynki…
— więcej

Szafran króluje w Cristinie!

Szafran króluje w Cristinie! W ten weekend najdroższa i najszlachetniejsza przyprawa świata, dopełni smakiem serwowane przez nas dania. MENU NA WEEKEND Gnocchi / cozze / krewetki / cukinia / szafran Risotto szafranowe / kwiaty cukini Kurek czerwony / warzywa / czarna soczewica / salsa…
— więcej

Menu weekendowe

Kochani, pragniemy przypomnieć, że od dziś ponownie wprowadzamy dla Was menu weekendowe. Już od teraz, co tydzień możecie próbować nowych smaków. Serdecznie zapraszamy! MENU NA WEEKEND 🔴 Rissotto szafranowe / krewetki / cozze 🔴 Linguine / szparagi / cozze / pomidorki koktajlowe 🔴 Filet z łososia / sos…
— więcej
Wnętrze Cristina Ristorante & Pizzeria

Jak to się zaczęło? – Krótka historia naszej restauracji…

  U stóp Tatr od 2014 roku Goście restauracji Cristina Ristorante & Pzzeria mogą wyruszyć w fascynującą podróż po smakach Italii… Ale podróż właścicielki ku decyzji o stworzeniu restauracji zaczęła się dużo wcześniej. Zaczęła się od pasji do gotowania i chęci odkrywania nowych smaków, by z ich pomocą okazywać uczucia domownikom…
— więcej
chevron_right